Szukam już dość długo i nie mogę znaleść, więc pytam się tutaj.
Czy znacie program do tworzenia filmów ze zdjęć. Dokładniej animacji czyli robię np 1200 zdjęć poklatkowych a następnie chcę to skręcić w film. Wrzucam te zdjęcia do tego programu którego szukam ustawiał że chcę wyświetlać np 12 zdjęć na 1 sekundę, ustalam kolejność zdjęć i po przetworzeniu mam gotowy film. Czy ktoś może zna podobny program wmiarę prosty w obsłudze. Zależy mi aby po przetworzeniu oryginalna rozdzielczość zdjęć nie została drastycznie obniżona.
Jeśli ktoś ma taką wiedzę to jeszcze poprosiłbym o to czy ten program wymaga wykupienia licencji czy mozna go mieć za free. Instrukcja jak utworzyć taki film również mile widziana.
Tak późno piszę ale może ci się to przyda:
Ja kiedyś na innym forum pytałem się o program do tworzenia pokazów slajdów które będą wyswietlane w rytmie muzyki. Ale nie napisali mi tego o co mi chodziło.
Tu masz wiadomość z tego forum ona pasuje do twojego pytania:
ściągnij sobie wersję 15-dniową Muvee Reveal - to całkowity automat; wkładasz zdjęcia, wkładasz muzykę, ustawiasz parametry - dopasowanie długości, dopasowanie synchronizacji z muzyką itp - naciskasz przycisk MAKE i .... już
dla totalnych amatorów
Mam nadzieję że ci się przyda
Ostatnio zmieniony przez pmgraphics 2011-03-07, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
Dobrą wizytówkę możesz zrobić nawet w Microsoft Office Word, lecz profesjonalnym edytorem będzie Corel Draw lub Photoshop,
Tyle że jeśli chodzi ci bardziej o jakieś dobre efekty graficzne to zdecydowanie Photoshop
Skąd te wizytówki? Naucz się czytać ze zrozumieniem :D
Co do samego tematu - jeżeli potrzebujesz bardziej profesjonalnego programu, to najlepszym rozwiązaniem będzie Flash. Pozdrawiam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum