Wysłany: 2015-11-10, 11:35 Kawa - napój każdego nocnego marka
Witam,
na pewno siedzicie po nocy - tak jak ja - z waszymi graficznymi projektami. Z całą pewnością ratuje Was kop kofeiny, który czujemy z każdym kolejnym łykiem kawy. Okazuje się, że prócz atutów pobudzającym, temat kawy jest całkiem ciekawy i pełen nie do końca oczywistych informacji. Jeśli chcecie wiedzieć wszystko o kawie to zapraszam. Jaki rodzaj lubicie najbardziej? Ja od dłuższego czasu popijam mocne espresso z cukrem, ale bez mleka. Smak jest nawet nieco zbyt intensywny, ale budzi mnie jak nic innego :D
Nie rozumiem, jak można słodzić kawę :) Tak jak powiedział kiedyś Bogusław Linda w jakimś filmie - nie po to stworzono kawę gorzką i czarną, żeby ją słodzić i zabielać :)
Na Mnie kawa nie działa. Ale jak ostatnio wpiłem napój z guaraną, to nie mogłem spać pół nocy. Chyba więc kofeina na Mnie działa, tylko dlaczego jedynie naturalna.
Ja piję kawe tylko z tak zwanych metod alternatywnych. Zasadniczo są to kawy przelewowe.
Jak je odkryłem to ię zakochałem. Teraz nie jestem w stanie wypić tradycyjnej kawy, bo widzę jaki to syf.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum