Nie często mam weekend wolny, więc jeżeli już taki mi wypadnie to robię wszystko żeby go w miarę ciekawie spędzić, wszystko byle nie przesiedzieć w domu
Ja weekendy najczęściej spędzam bardzo intensywnie - w knajpach i klubach ze znajomymi. Uwielbiam życie nocne i lubię się bawić, tańczyć. Ponadto nie potrzebuje do tego alkoholu. Siedząc cały tydzień za biurkiem człowiek wariuje i musi się zresetować :)
W ten weekend ruszam na wieś :) W mojej rodzinnej miejscowości jest jakiś kiermasz i ma tam być mnóstwo staroci i antyków, chętnie zobaczę, a przy okazji może znajdę coś dla siebie :)
_________________ Amator w tworzeniu animacji i grafiki 3D, walczę o Certyfikat, by móc zając się tym zawodowo.
Ostatnio zmieniony przez ozofrat 2016-04-22, 11:01, w całości zmieniany 1 raz
W sumie to co większość jak to w weekend: odpoczynek, rodzina, trochę sportu - rower i basen, itp. Może znajdź jakieś hobby modelowanie, kolekcjonerstwo czym byś mógł zajmować się w weekendy, albo jakiś ciekawy sport którego wcześniej nie uprawiałeś ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum