musisz mieć swój serwer potem wrzucasz pliki które pobierasz ze strony producenta i postępujesz zgodnie z tym co wyskoczy Ci na ekranie - instalacja jest banalna
Dokładnie tak, jak napisał kolega wyżej, warto zapoznać się z tutorialami dostępnymi w internecie, gdyż z procesem zakładania bloga wiąże się nie tylko jego "fizyczny" rozruch ale także grupa zabiegów, która sprawi, że blog będzie krótko mówiąc - poczytny. Zajrzyj na wordpress polska, myślę, że to dobre na początek.
wordpress jest super łatwym skryptem nie wiedziałam że aż tak łatwym ;) sama nie istalowałąm ale widziałam jak to się robi - wystarzy wrzucić pliki wklepać hasło i jest potem już instalujesz wyglad a dodawanie postów jest banalne ;) wchodzisz w wpisy i piszesz. Ja mam już swojego bloga ;)
ja ostatnio znalazłem info o hekko - reklamują się jako tani i niezawodny serwis, coś wiecie na ten temat? w necie opinie są skrajnie sprzeczne, na przykład tu: http://firmatoty.pl/hekko
Ja korzystam z hekko i jestem zadowolona, bardzo rzadko się zdarza, że mają jakieś problemy, a jak już mają to support u nich działa rewelacyjnie, zawsze dostaję odpowiedź maksymalnie po 15 min od napisania. Do tego ceny są w miarę dobre. Nie są jakieś super konkurencyjne, ale zawyżone tez nie.
_________________ Hobbystycznie interesuję się grafiką, lecz zawodowo pracuję jako księgowa Jelenia Góra.
Ostatnio zmieniony przez barsa 2016-08-04, 10:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum