czy jest możliwość wypozycjonwania strony na 2000 wejść dziennie chodzi mi o strony z gadzetami na fona strona podobna jak wapster tylko nie tak rozbudowana taka jak www.sexrelax.gsm.pl
prosze o odpowiedz
Ostatnio zmieniony przez jabol73 2008-04-25, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
zajmuję się pozycjonowaniem na co dzień - wiem, ile trzeba zachodu, żeby ustawić jedną frazę. Dobrym pomysłem jest skorzystanie z planera słów kluczowych Google AdWords - za darmo możesz sprawdzić natężenie fraz i ruchu w sieci. Dzięki temu łatwiej wybierzesz frazy, które warto pozycjonować. Jak chcesz, to mogę coś więcej napisać ;)
Sądzę, że oferta dostępna w https://dhosting.pl/ również jest bardzo interesująca. Jeśli więc szukacie tanich domen i profesjonalnej obsługi, to warto sprawdzić sobie ofertę tej firmy. Jest to doświadczona i rzetelna firma, więc myślę, że warto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum