Witaj romaldinho, musisz mieć dostęp do edycji kodu html swojej strony. Żeby to zrobić należy połączyć się z serwerem na którym umieszczona jest Twoja strona poprzez FTP - potrzebny Ci będzie program Filezilla.
Dalej musisz ściągnąć stronę - na której umieścisz kod - na dysk, otwierasz ją notatnikiem, dodajesz kod o którym mowa, zapisujesz i z powrotem umieszczasz na serwerze tym samym programem.
Jeżeli Twoja strona została automatycznie wygenerowana i nie masz możliwości edycji jej kodu, to niestety nie dodasz kodu. W takim przypadku dodaj ją do rankingu stron, które nie wymagają wklejania kodu :).
Wysłany: 2008-02-13, 09:03 Re: jak umiescic kodhtml na swojej stronie i gdzie?
mam pytanie do pana umięściłem moją strone na rankingu stron i tam piszą żeby zamiesci kod html na mojej stronie nie bardzo wiem jak to zrobić mam plik config.php tam wrzuciłem kod html i wsadziłem na strone ale jakiś błąd mi wyszedł nie bardzo wiem iak wrzuć ten kod html. Prosze o odpowiedzi co mam zrobić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum